Nieuws

ID Agro Kleurwedstrijd
10-04-2020

ID Agro Kleurwedstrijd

Vermaak de kinderen met de ID Agro Kleurwedstrijd * 

Nu bijna alle kinderen thuis zijn, leek het ons mooi om een beetje te helpen door een leuke activiteit te bieden. Bovendien zijn er ook nog eens hele mooie prijzen mee te winnen!  

Hoe werkt het? 

Stap 1: Download één van de kleurplaten door op de link hieronder te klikken en print deze uit. Allebei mag natuurlijk ook. 

Kleurplaat Serrestal Kleurplaat Roundhouse

 

Stap 2: De kinderen mogen de kleurplaat mooi in kleuren 

Stap 3: Stuur een foto van de kleurplaat naar ons toe onder vermelding van de naam & de leeftijd van het kind. Dat kan naar ons emailadres: [email protected]

Uiteraard hoef je niet op een boerderij te wonen om mee te kunnen doen. De kleurplaten kunnen worden ingestuurd tot en met 28 April. Daarna zullen wij de prijswinnaars bekend maken. 

Welke prijzen zijn er te winnen? 

We willen graag dat het voor álle kinderen leuk is om mee te doen. Dus is er een mooie prijs te winnen in verschillende leeftijdscategorieën: 

Categorie 2 tot 4 jaar: Keuze uit:
Bruder Roadmax Tractor
óf
Schleich Speeltent Horse Club
Categorie 4 tot 8 jaar:Keuze uit:
Bruder John Deere Tractor met kieper
óf
Schleich Pickup met paardentrailer
Categorie 8 tot 12 jaar:


 
Keuze uit:
Siku Fendt 1042 Vario met mestverspreider
óf
Schleich Ruiter Café

Per leeftijdscategorie verloten wij één prijs. Wij nemen contact op met de prijswinnaar om te overleggen welke prijs gekozen wordt. 

Iedereen héél véél plezier gewenst! 

Wij wensen jullie allemaal héél veel plezier met kleuren en kijken ernaar uit de foto's van de mooie kleurplaten te ontvangen!