Nieuws

Geslaagde Themadag  "Duurzame Leefomgeving Melkkoe"
12-03-2015

Geslaagde Themadag "Duurzame Leefomgeving Melkkoe"

ID Agro kijkt terug op een geslaagde Themadag "Duurzame Leefomgeving Melkkoe" die samen met Alfa Accountants, For Farmers Hendrix, Geling Advies en Slingeland Dierenartsen werd georganiseerd.

De dag stond in het teken van het werken en bouwen aan een duurzame leefomgeving voor de melkkoe. Duurzaam op het gebied van een bedrijf dat klaar is voor de toekomst, maar ook duurzaam op het gebied van een koe die langer meekan. De deelnemende bedrijven gaven presentaties over actuele onderwerpen als kengetallen, voerefficientie, bedrijfsontwikkeling, stalinnovatie & dierwelzijn.

Na een gezellige lunch met een goed verzorgd stamppotbuffet, ging het vervolgens per bus naar het bedrijf van de familie Keuper. Eerst werd een kijkje genomen in de oude stal, waarna Manfred een rondleiding gaf door zijn spiksplinternieuwe serrestal en toelichting gaf over de keuzes die hij hierin gemaakt had.

Uiteindelijk ging men weer terug naar De Radstake voor een afsluitend discussieforum met de verschillende sprekers. Hieronder kunt u de fotoreportage bekijken van de themadag.