Monteur Stallenbouw

Vind jij het leuk om iets anders dan anders te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze monteurs hebben een afwisselende baan waarbij zij onze unieke stallen opbouwen van de staalconstructie, gevelbekleding tot aan de bijzondere dakbedekking. Steeds vaker worden ook de betonwerkzaamheden voor de onderbouw door ons verzorgd. De projecten zijn verspreid over het hele land en soms ook in het buitenland.  

projecten ID Agro

Wie zijn wij?

ID Agro werkt met een jong en enthousiast team aan de ontwikkeling, verkoop en bouw van innovatieve stallen. Inmiddels staan er al meer dan 250 Serrestallen en 30 Roundhouses in heel Europa. Onze projecten komen vaak in het nieuws en worden soms zelfs bekroond met prijzen. Zo is één van onze stallen gebruikt voor de Boer Zoekt Vrouw Fotoshoot en is een ID Agro stal uitgeroepen tot beste stal van Frankrijk. Je bouwt bij ons dus echt iets anders dan anders.Wij hebben een team van 12 vaste medewerkers op kantoor waaronder een eigen teken- en ontwerpafdeling voor onze bijzondere stalconcepten. De projecten worden gebouwd door onze montage-teams die in het hele land actief zijn en soms ook in het buitenland. 
Regelmatig is er een montage-overleg op kantoor in Lemelerveld zodat de verschillende montageteams elkaar ook kunnen zien en spreken. Eén keer paar jaar vindt het befaamde ID Agro bouwvakfeest plaats met alle medewerkers van kantoor en de montage. 

Wie zoeken wij?

Wij hebben meerdere plekken beschikbaar voor enthousiaste en flexibele monteurs. Onze monteurs werken zoveel mogelijk in vaste teams van 2 personen. Heb jij de volgende kwaliteiten:

  •          Technische opleiding op (V)MBO niveau,
  •          Montage ervaring en affiniteit met de agrarische sector zijn een pré,
  •          Ervaring met betonwerkzaamheden is een pluspunt
  •          Zowel goed zelfstandig, als in teamverband kunnen werken,
  •          Bereid om op hoogte te werken
  •          Goede communicatieve vaardigheden 
             (je hebt in deze functie te maken met de projectleiders op kantoor maar ook contact met de klant op de bouwplaats) 
  •          In bezit van rijbewijs B (E)
  •          Bereid om af en toe in de kost te gaan 

Dan horen wij graag van jou!

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken, stuur dan een mailtje naar [email protected] .

Heb je nog vragen, dan kun je bellen naar ons kantoor op 0572-371404 en vragen naar Marco Noordman of naar Wolter Jansma.

Wil je graag iets meer weten over onze projecten dan kun je op onze website kijken: www.idagro.nl

monteur ID Agro