Opgeleverd Serrestal in Zenderen (Ov)

Het betreft hier de nieuwbouw van een Serrestal naast de bestaande ligboxenstallen. In de Serrestal is een melkstal met wachtruimte en separatie boxen en een transitieruimte gesitueerd. De Serrestal is gesitueerd direct langs de voergang van de bestaande stal, waardoor er efficiënte benutting van ruimte is.

Kenmerkend voor de stal is efficiënte indeling waardoor de koeien vlot gemolken kunnen worden, en nadien eenvoudig gesepareerd kunnen worden indien nodig.

De koeien worden gemolken d.m.v. GEA 2 x 22 stands Swingover melkstal vmet Apollo Melkklauwen. De Apollo Melkklauw dipt de spenen na het melken automatisch en ontsmet de klauw na het melken. Het Apollo systeem is nog vrij uniek in Nederland.

Om zowel in de zomer als winter een optimaal klimaat te hebben, en maximaal werkplezier is de zijgevel volledig uitgevoerd met bedienbare ventilatiegordijnen. Zo is de opening in de hoogte opgedeeld in onafhankelijk bedienbare segmenten, waarbij het onderste segment in de lengte opgedeeld is zodat de wachtruimte en de melkstal apart gestuurd kunnen worden. Tijdens de zomermaanden is er  mogelijkheid om de zijgevel volledig te openen zodat er in de  melkstal optimaal genoten kan worden van een wijds uitzicht.

  • Compacte stal met GEA 2x22 swingover melkstal
  • Ruim strohok en goede separatie mogelijkheden.
  • Stal voorzien van Power-Roll Twin ventilatie gordijn

Een Serrestal die mooi aansluit bij de bestaande bebouwing en op deze manier mooi integreert op het bestaande erf. Er is sprake van  optimaal daglicht en ventilatie mogelijkheden wat bijdraag aan werkplezier voor mens en dier.

Rondleiding aanvragen
{{messageSuccess}} {{messageError}}
Een waarde is verplicht.
Het opgegeven e-mailadres lijkt niet geldig. Een waarde is verplicht.
Een waarde is verplicht.