Serrestal in Achterhoek, Halle (Gld)

In het sterk glooiende waardevolle cultuurlandschap van het Achterhoekse Halle hebben Arno en Freek  Groot Nibbelink een Serrestal gerealiseerd voor ca. 70 hoogproductieve melkkoeien. De Serrestal is speciaal modulair voorbereid voor een toekomstige groeifase naar eventueel 140 melkkoeien en voldoet aan de MDV eisen.

Het unieke is dat hier een bijzondere integratie en overgang van de oude bestaande stal, met melkput en melktank en de nieuwe Serrestal met DELAVAL silo-tank en een DELAVAL AMS ontstaan is. Daarnaast is er speciale aandacht besteed voor een gezonde leefomgeving van hoogproductieve koeien met een hoge voeropname.

De gevels van de Serrestal zijn met unieke ventilatie eigenschappen opgebouwd. De toepassing van effectieve weidegang en robot melken tezamen maakt deze Serrestal een afgerond geheel om het toekomstige koe comfort en management van het koppel op een gezonde en duurzame wijze winstgevend te maken.

Volop daglicht bij de koeien maakt het een plezier om in deze stal te zijn! De Serrestal neemt zich daar mooi op in het prachtige landschap en is goed herkenbaar aan de unieke foto print op de schuifdeur van de Serrestal.

Rondleiding aanvragen
{{messageSuccess}} {{messageError}}
Een waarde is verplicht.
Het opgegeven e-mailadres lijkt niet geldig. Een waarde is verplicht.
Een waarde is verplicht.