Opgeleverd Serrestal in Warnsveld (Gld)

Het betreft hier de realisatie van een fraaie Serrestal in het Gelderse Warnsveld met een reproductie van een echt schilderij op de topgevel van de stal. Kenmerkend voor de stal is de compacte en efficiënte indeling, waarbij er veel ruimte voor de dieren is. De koeien worden gemolken d.m.v. een Boumatic Swingover 2 x 20 melkstal 60° met gekartelde putrand.

Om zowel in de zomer als winter optimaal te kunnen melken is er boven de melkstal een handbediende cabrio boog voorzien. Dit zorgt voor behoud van het werkplezier in daglicht tijdens het werk in de melkstal zowel in de zomer als winter. Tijdens de zomermaanden kan het dak eenvoudig weggerold worden, en in de winter is er de mogelijkheid om melkstal op een aangename temperatuur te houden met behoud van daglicht toetreding.

  • Compacte stal met 2x20 swingover melkstal
  • Ruim strohok en goede separatie mogelijkheden.
  • Stal voorzien van groene vlag vloer i.c.m. robotschuif
  • Toegankelijke stal door toepassing van schuifdeuren voor elke mestgang en voergang.

De Serrestal is een kunstwerk op zich, maar het wordt bij dit project nogmaals extra onderstreept door de afdruk een fraai schilderij op de topgevel van de stal. Het originele schilderij hangt bij de veehouder in de woonkamer, en inspireerde hen om de stal hiermee nog meer uitstraling te geven.

Rondleiding aanvragen
{{messageSuccess}} {{messageError}}
Een waarde is verplicht.
Het opgegeven e-mailadres lijkt niet geldig. Een waarde is verplicht.
Een waarde is verplicht.