’s Werelds eerste Horse Lounge, Equito te Amstelveen

Op een mooi locatie in Amstelveen is de eerste Horse Lounge, uitgevoerd als overkapping van een rijbak, gerealiseerd. Het betreft hier het overkappen van een bestaande buitenbak/rijbak , die hiermee functioneler wordt in het gebruik. In de warme zomerdagen kan men comfortabel rijden met behoud van diffuus daglicht, zonder dat ruiter en paard hinder ondervinden van de brandende zon. In het najaar en de winterperiode kan er ook comfortabel gereden worden in de Horse Lounge. Van buitenaf gezien heeft het gebouw een donkere en ingetogen kleurstelling voor een optimale inpassing in het landschap. Van binnen is er de unieke daglicht beleving.

Een aantal zaken die opvallen door de gebruikers zijn; de uitstekende akoestiek ( tijdens lesgeven is men zeer goed verstaanbaar), de enorme daglicht beleving tijdens het rijden/werken in de Horse Lounge.

Vermeldingswaardig is dat aan 1 zijde van de rijbaan van 20 meter breed, het dak van de Horse Lounge 3 meter "zwevend" doorsteekt, waardoor er een riante luifel is gesitueerd waar toeschouwers droog kunnen staan en waar divers materieel droog gestald kan worden.

Rondleiding aanvragen
{{messageSuccess}} {{messageError}}
Een waarde is verplicht.
Het opgegeven e-mailadres lijkt niet geldig. Een waarde is verplicht.
Een waarde is verplicht.