Opgeleverd Serrestal in Overijssel

Het betreft hier het vervangen van de bovenbouw van een gedateerde ligboxenstal. De gehele bovenbouw, die voorzien was van asbest dakbedekking,is vervangen door een Serrestal bovenbouw.  Langs de zijgevel is een nieuwe fundering voorzien waardoor er meer kopruimte voor de dieren is ontstaan. Door het plaatsen van de Serrestalbovenbouw is er meer natuurlijk daglicht en beter ventilatie ontstaan.     

  • Bestaande onderbouw in tact gebleven.
  • Meer inhoud, meer licht en lucht.

Door goede voorbereiding was het mogelijk om in kort tijdsbestek de bovenbouw te vervangen, waardoor de bedrijfsvoering door kon gaan en er weinig tot geen hinder ervaren werd.

Rondleiding aanvragen
{{messageSuccess}} {{messageError}}
Een waarde is verplicht.
Het opgegeven e-mailadres lijkt niet geldig. Een waarde is verplicht.
Een waarde is verplicht.