Marketingprofessional

'hands on'- internationale setting - HBO/WO

De rol 

Ben je een marketingprofessional? Word jij er blij van als je eraan bij hebt gedragen dat anderen onbezorgd hun werk kunnen doen? En houd je van aanpakken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen? 

Je hebt een afwisselende baan waarin je het ene moment meer bezig bent met marketing en het andere moment commercieel organisatorische zaken. Dit alles in internationale setting waar jouw talenkennis op zijn plek is. 

Marketing

Je levert een belangrijke bijdrage aan de zichtbaarheid van ID Agro in de markt. De informatie die je krijgt uit verschillende bronnen weet je moeiteloos te vertalen naar aansprekende teksten waarmee je, ondersteund door beeldmateriaal, ID Agro onderscheidend in de markt zet, zowel online als offline. De website wordt door jou onderhouden. Je plaatst foto’s en beschrijvingen van projecten en bent actief op diverse social media kanalen waar je berichten post en reacties beantwoordt. Met passende software ontwerp je flyers en je zorgt dat deze gedrukt worden. Je schrijft teksten in het Nederlands, Engels en Duits. Daarnaast organiseer je de deelname en vertegenwoordiging van ID Agro op diverse (internationale) beurzen. 

Commerciële backoffice

Jouw collega’s zijn blij met jouw commerciële ondersteuning m.b.t. de projecten. Je zorgt dat externe teksten taal technisch correct en in de huisstijl worden opgemaakt. Je levert overzichten m.b.t. diverse onderwerpen aan en zoekt zaken m.b.t. internationale wet- en regelgeving uit. Ook boek je vliegtickets en hotels, regel je visa en verzorg je de verplichte meldingen bij (overheids)instanties in het buitenland. 

Wat is vereist?

Wat breng jij mee? 

  • Gedegen opleidingsachtergrond (HBO/WO)
  • Affiniteit met de agrarische sector; 
  • Goede kennis van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift; kennis van de Franse taal is een pre;

Persoonskenmerken

Je bent een aanpakker met een dienstverlenende instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je voelt je thuis in een organisatie met korte lijnen en een directe communicatiestijl. Je bent taalkundig sterk, werkt nauwkeurig, kunt goed prioriteiten stellen en je eigen tijdsplanning bewaken. Een gestructureerde en analytische manier van werken is voor jou vanzelfsprekend en je bent gewend te denken in processen en structuren. Je bent iemand die zaken proactief naar zich toe trekt en je werkt planmatig. 

Tot slot ben je een fijne collega die graag samenwerkt in een hecht team binnen een ‘platte’ organisatie.

Werken bij ID Agro 

ID Agro is een snelgroeiende producent van huisvestigingssystemen voor de agrarische sector. De focus ligt daarbij op de ontwikkeling van innovatieve stalconcepten’ voor de rundvee, varkens- , pluimvee- en paardensector. 

Het bedrijf onderscheidt zich in de markt door de unieke stalconcepten en een actieve bijdrage in het ontwerpproces. Met creatieve ideeën en oplossingen biedt ID Agro echt toegevoegde waarde voor de agrarisch ondernemer. Met een eigen design & engineeringsafdeling en assemblageruimte kan ID Agro klanten van ‘A tot Z’ ontzorgen. 

De bedrijfscultuur binnen ID Agro is het beste te omschrijven met de volgende kenmerken: technisch en esthetisch innovatief, no-nonsense, informeel, collegiaal en  sterk gericht op samenwerking.

Interesse? 

Het volledige werving-en selectietraject wordt verzorgd door Métier. Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via de site van Métier. Voor vragen kun je contact opnemen met Deborah Marcus: 038 - 452 88 33